Sizeer | Mercator Nova Gorica | Supernova

Nova modna destinacija za vse ljubitelje športno urbanega sloga. Udobna ulična moda ima novo ime – Sizeer.

Sizeer

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport

Modne superge in vse za popoln ulični slog

Popolna kombinacija udobja in dodelanega sloga, ki pritegne pozornost. Trgovina Sizeer v nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica ima vse najnovejše trende ulične mode. Glavna zvezda so seveda superge priljubljenih znamk, vendar se izbira ne konča tu. Kombinirajte izvirne superge z najbolj iskanimi kosi oblačil, kot so potiskane jope s kapuco (»hoodie«), trenirke, majice s kratkimi rokavi, športne jakne, ter atraktivnimi modnimi dodatki za prosti čas in šport.

V trgovini Sizeer so na voljo nove kolekcije ter večne klasike priljubljenih športnih znamk Nike, adidas, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Lacoste, Ellesse, New Era, Timberland in številnih drugih. Stopite v korak z modo, ki navdušuje. Če se sprašujete, kje kupiti trendi športne copate, je Sizeer zagotovo pravi naslov za vas. Izberite popolne superge in sestavite svoj značilen urbani slog.

Sizeer urbana moda z navdihom

Sizeer je dobro poznana evropska znamka ulične mode, ki znova in znova navdušuje predvsem ljubitelje udobnega uličnega sloga in superg. S kakovostjo in široko izbiro športne obutve in trendovske urbane mode Sizeer navdušuje tudi najbolj zahtevne kupce na Poljskem in v številnih evropskih državah. Veriga Sizeer trgovin obsega že več kot 200 trgovin v 11 državah, sedaj pa je na voljo tudi v Supernovi na različnih lokacijah po Sloveniji.

Sizeer ponuja samo najboljšo izbiro ulične mode, superg in modnih dodatkov za udaren in izviren slog. Vedno s posluhom za najnovejše trende in dogajanje v urbani kulturi, Sizeer ujame duh časa in ga združi s kakovostjo priznanih svetovnih znamk ulične mode. Za vse, ki obožujejo superge in cenijo udobno modo, Sizeer ustvarja nove trende in jih pripelje vse do najbližje modne trgovine.