MANA | Mercator Nova Gorica | Supernova

Oblačila za vso družino po najboljših cenah! Ponudbo ženskih, moških in otroških oblačil in modnih dodatkov odlikujejo zlasti moden videz, kakovostni materiali in družini prijazne cene. Z MANO živite modno in super ugodno!

MANA

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
-40%
Sezonski popusti v trgovinah MANA
Velja do: 31. julij 2024

SEZONSKI POPUSTI V TRGOVINAH MANA in na SPLETU!

Izkoristite 20, 30 in celo 40% sezonski popust na označena oblačila pomlad-poletje!

Vljudno vabljeni!

Če prisegate na klasiko in cenite kvaliteto, boste v trgovini MANA v Supernovi Mercator Nova Gorica naši prava oblačila zase

Otroška kolekcija ponuja puloverje, trenirke in jakne, ki odlično ustrezajo otrokom, ki hodijo v vrtec in mlajšim šolarjem, starejši otroci pa se bodo navdušili nad izborom mladostniških oblačil. Ženske in moške modne kolekcije predstavljajo oblačila, ki so kot nalašč za poslovne in formalne priložnosti, pa tudi priložnostna in neformalna športna oblačila. Jakne, plašči, hlače, krila, obleke, puloverji, majice in bluze ter modni dodatki so vedno v ponudbi, ki jo odlikujejo izjemna kakovost izdelave in materiala ter primernost za dopolnitev katerega koli sloga. 

Trgovina MANA v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica ponuja modno nakupovalno izkušnjo za vso družino s kolekcijami, ki so privlačne za vse generacije. Oblačila so še posebej privlačna zaradi svojega popolnega razmerja med ceno in kakovostjo ter izjemnega dizajna. Izkoristite številne prodajne promocije, sezonske popuste in ugodnosti za člane kluba MANA in nakupujte kvalitetno, moderno in ugodno za vso družino.

V MANI lahko najdete oblačila za moške, ženske, nosečnice in otroke, poleg tega pa še opremo za dom

MANA je mednarodno podjetje, ki v svoji prodajni ponudbi zajema oblačila za vso družino in nekatere pripomočke za dom. Trgovina s svojo modno ponudbo, vrhunsko kakovostjo in ugodnimi cenami že leta zadovoljuje potrebe številnih družin. Maloprodajna mreža MANA se nenehno razvija po vsej Sloveniji in svojim kupcem ponuja najvišjo kakovost izdelkov in storitev po dostopnih cenah.

Za vsako novo sezono MANA ustvari kolekcijo za moške in ženske ter otroke. V ženskih kolekcijah so oblačila primerna za ženske, ki negujejo eleganten in ženstven slog, pa tudi za tiste, ki imajo raje bolj športen stil. Moške kolekcije pa postavljajo na prvo mesto udobje in klasičen videz. Otroška oblačila so primerna za otroke od rojstva do 14 let. Popestritev vsake kolekcije pa so tudi razni modni dodatki, ki odlično dopolnjujejo vse modne kombinacije. Gamaše, kape, rokavice, šali in rute, obutev, v MANI pa dobite celo pralne žepne robčke!