dm | Mercator Nova Gorica | Supernova

Ponudba dm obsega aktualne drogerijske izdelke s področij: lepota in zdravje, dojenček, fotografija, gospodinjstvo, medicinski pripomočki ter namenja poseben poudarek ponudbi naravne kozmetike in zdrave prehrane.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

dm drogerie markt v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica ponuja kakovostno kozmetiko po dostopnih cenah!

Ob izbranih terminih, na katere se lahko predhodno naročite vam dm drogerie markt v Nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici ponuja možnost brezplačnega ličenja z dekorativno kozmetiko Deborah. V sodelovanju s slovenskimi umetnicami ličenja Jasno Oklešen, Majo Šušnjara in drugimi, dm ponuja tudi možnost prijave na akademijo ličenja, kjer lahko vsi navdušenci nad ličenjem nadgradijo svoje znanje. 

Zveste stranke imajo možnost zbiranja točk ob nakupu na dm kartici zvestobe in ob njihovem koriščenju pridobijo primerne ugodnosti. Na voljo so jim tudi akcijske cene, ki so objavljene v aktualnem letaku, poleg tega pa v sodelovanju z izbranimi blagovnimi znamkami dm drogerie markt prireja tudi nagradne igre, v katerih lahko zadenete bogate nagrade. 

Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z več kot 90 prodajalnami in dm spletno trgovino. Je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi.

V središču je človek. Podjetje dm poudarja individualnost vsakega posameznika ter svojo ponudbo prilagaja raznolikim željam in potrebam.  Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti, kompetentnim in prijaznim svetovanjem zaposlenih ter enkratnimi storitvami podjetje živi svojo filozofijo. Ta se kaže tudi v garantirano trajnih cenah, ki zagotavljajo, da je nakupovanje v dm prodajalnah vedno ugodna priložnost.