JYSK | Mercator Nova Gorica | Supernova

JYSK zagotavlja pestro in konkurenčno ponudbo na področju izdelkov za dom in vrt. Opremite vaš dom z odlično in kakovostno JYSK ponudbo!

JYSK

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Poiščite vse za vaš dom v JYSK-u, ki ga najdete v Supernovi Mercator Nova Gorica.

Kraljeva oznaka By Appointment to The Royal Danish Court, ki jo podeli njeno veličanstvo kraljica Danske le uveljavljenim, gospodarsko uspešnim in uglednim družbam ali osebam, ki že več let sodelujejo s kraljevo družino, je bila izdana tudi JYSK-u, da jo lahko uporablja na svojih izdelkih. Ustanovitelj JYSK-a, Lars Larsen, pa je bil leta 2009 s strani danske kraljeve družine tudi odlikovan s križem reda konjenice zaradi njegovega prispevka k danskemu poslovnemu okolju. 

V JYSK-u v Supernovi Mercator Nova Gorica, boste našli vse kar potrebujete za vaš dom. Njihova ponudba zajema pohištvo in opremo ter dekoracijo za spalnico, kopalnico, pisarno, dnevno sobo in  jedilnico. Našli pa boste tudi vse za shranjevanje, zavese, dodatke za vrt in vrtno pohištvo ter druge pripomočke, okras in izdelke za dom. Izbirate lahko med priznanimi blagovnimi znamkami: Wellpur, Dreamzone, Kronborg, Jutlandia, Høie, na ležišča GOLD pa dobite kar 25-letno garancijo.

Danska kraljeva družina je že več let redna JYSK-ova stranka, obiščite ga in postanite njegova redna stranka tudi vi

JYSK je v lasti družine, ki stoji za skupino Lars Larsen Group in je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Njen ustanovitelj Lars Larsen je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo". Leta 1979 je odprl svojo prvo trgovino na Danskem, 5 let kasneje pa tudi že prvo trgovino v tujini, in sicer v sosednji Nemčiji. Skupina JYSK ima danes približno 2.800 trgovin v 52 državah po vsem svetu. 

Beseda "JYSK" ni naključna in nosi poseben pomen, ki predstavlja tudi vodilo podjetja. V danskem jeziku se ta izraz uporablja za kar koli ali - tako kot Lars Larsen - kogar koli, ki prihaja s polotoka Jutlandija. Pogosto pa ta beseda zaznamuje skromnost, natančnost in poštenost, to so torej tri glavne vrednote, ki jim Larsen vedno sledi. JYSK tako predstavlja kredibilnost oziroma spoštovanje dogovora.