TEDi | Mercator Nova Gorica | Supernova

V TEDi-jevi stalni ponudbi lahko najdete pisarniške pripomočke, izdelke za ustvarjanje, za dekoracijo, vse za gospodinjstvo, izdelke za domače mojstre in izdelke za vaše hišne ljubljenčke.

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
Že od 1 €
Izdelki za vrt v trgovini TEDi
Velja od: 11. april 2024

Vabljeni v trgovino TEDi kjer vas čakajo izdelki za vrt že od 1 €. 

Vse kar potrebujete zase, za vašo družino, hišnega ljubljenčka in vaš dom, boste našli v TEDi-ju v Supernovi Mercator Nova Gorica.

TEDi vam ponuja vse, kar potrebujete za vaš dom in dekoracijo le-tega. Najdete lahko pripomočke za ustvarjalce in domače mojstre, vse za prosti čas, šolske potrebščine in pisarniški material, izdelke za praznovanje in živahno ali olikano zabavo ter darilno embalažo, potrebščine, igrače in priboljške za živali. Ne manjkajo pa niti sezonski modni dodatki in vse za razne praznike in priložnosti, drogerija in kozmetika ter različne igrače za otroke vseh starosti.

Ker kupci vseskozi pozorno spremljajo razvoj in težnje na trgih ter postavljajo vedno nove zahteve in zvišujejo svoje standarde, zaradi obilice ponudbe na trgu, se TEDi vedno potrudi, da njihova ponudba ostane konkurenčna, saj je vedno pestra in moderna. TEDi se trudi, da vedno upošteva, katere so ključne potrebe in želje njihovih strank. Pri svojih izdelkih pripisujejo poseben pomen dobri kakovosti, katero tudi stalno nadzorujejo in ohranjajo, pošteni ceni in upoštevanju internega kodeksa ravnanja pri njihovi proizvodnji. 

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.