Mr. Pet | Mercator Nova Gorica | Supernova

V Mr. Petu vas čaka pester izbor prehrane in opreme za domače ljubljenčke in dobro založen oddelek sladkovodne akvaristike. Poleg obširne in kakovostne ponudbe, pridite v Mr. Pet po prijazen posvet in prijetno nakupovalno izkušnjo. Vsi ljubljenčki dobrodošli!

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse za vašega hišnega ljubljenčka vam ponuja trgovina Mr. Pet v Supernovi Mercator Nova Gorica. 

V Mr. Pet-u v Supernovi Mercator Nova Gorica je na voljo pester izbor prehrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice ter plazilce, poleg tega pa boste našli pripomočke tudi za področje sladkovodne akvaristike in teraristike. Na voljo so tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujete za v pasjo šolo, vse kar vam bo olajšalo prihod mladička ter preparate za sezono klopov in bolh, ne manjka pa niti izdelkov za nego in čistočo.

Vsi izdelki v ponudbi Mr. Pet-a so visoko kakovostni, saj si vaši ljubljenčki zaslužijo le najboljše. Zato lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami kot so 4Pet / WolfPack, Barking Heads, Ontario, Isegrim, Taste of the Wild, Natural Trainer, Trainer Fitness3 / Natural Trainer Sensitive, Almo Nature, Beutenah, OK Cat Passion in drugimi. Za vse člane kluba Mr. PET pa so vedno v veljavnosti različne akcije in ugodnosti.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že 26 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!