DIPO! | Mercator Nova Gorica | Supernova

V Dipu vam nudijo visoko kakovost po najnižjih cenah, pohvalijo pa se lahko tudi z modernim in zelo obsežnim pohištvenim asortimanom ter veliko izbiro izbranih dodatkov za dom.

DIPO!

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Če želite popoln načrt za vaš dom, pojdite v DIPO! v Supernovi Mercator Nova Gorica.

V DIPU boste našli vse, kar potrebuje vaš dom. Vse za kuhinjo, tudi za kuhanje in peko, dnevno sobo, kompletno spalnico, jedilnico, kompletno pisarno, garderobo, mladinsko sobo, pa tudi otroške postelje, vreče za sedenje, kopalnice, kopalniške dodatke, drobno pohištvo, komode, tv elemente, regale in police, vitrine, vrtno pohištvo, gugalnice in vrtne dodatke. Ne manjkajo pa niti preproge in talne obloge, svetila, zavese, tekstil za dom, kopalniški tekstil, likalne mize in prevleke, koši za perilo in drugo.

Če želite stilsko opremljen dom po ugodnih cenah, je DIPO pravi naslov, saj je član najpomembnejšega nakupnega združenja na svetu, zato zagotavlja najnižje cene, nudijo pa vam tudi obročno plačevanje. Uslužbenci so vedno na tekočem z aktualnimi trendi in vam nudijo strokovno svetovanje. Omogočili pa vam bodo tudi, da boste z brezplačnim 3D načrtovanjem takoj videli, kako bo izbrano pohištvo umeščeno v vaš dom. Vaše novo pohištvo vam po dogovoru dostavijo tudi na dom, saj je skoraj vse kar imajo v ponudbi tudi na zalogi in nemudoma dobavljivo. Poleg tega pa imate možnost, da njihovi izkušeni monterji vaše pohištvo tudi strokovno vgradijo. 

V DIPU vam nudijo visoko kakovost po najnižjih cenah.

Podjetje DIPO združuje nekaj sto zaposlenih v Sloveniji in je del poslovne skupine Rutar group, ki spada med vodilna pohištvena podjetja v srednji in vzhodni Evropi. Sedež tega uspešnega družinskega podjetja je v Dobrli vasi v sosednji Avstriji. Prodajni verigi RUTAR in DIPO nudita najvišjo kakovost, izvrstne storitve in vrhunske nakupne pogoje po najnižjih cenah. Poslovalnico DIPO pa lahko najdete na 17 lokacijah v Avstriji, Sloveniji in Italiji.

Ker ima vsak kdo svoje želje, zamisli in ideje ter se naši okusi med seboj zelo razlikujejo, vam DIPO omogoča kar najbolj personalizirano prodajno izkušnjo, ki bo popolnoma prilagojena vašim željam. Zato, da bo vaš dom točno tak, kot si ga želite, vam v DIPU nudijo brezplačen računalniški 3D izris, meritve, montažo in dostavo na dom. DIPO se nahaja v 7 večjih mestih v Sloveniji, obiščete ga lahko tudi v Supernovi in naredite načrt za svoje sanjsko prebivališče.