Hiša daril | Mercator Nova Gorica | Supernova

Hiša daril je glede ponudbe in velikosti prodajnih mest edinstvena v našem prostoru. Je specializirana trgovina z največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 18.00
torek 09.00 - 18.00
sreda 09.00 - 18.00
četrtek 09.00 - 18.00
petek 09.00 - 18.00
sobota 09.00 - 18.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Darila za vse priložnosti in darilo za vsako osebo boste našli v HIŠI DARIL v Supernovi Mercator Nova Gorica!

HIŠA DARIL je s svojo obliko polic, opremo iz naravnih materialov, s prostornim in svetlim ambientom ter izbrano glasbo, ki pozitivno vplivajo na dobro počutje, namenoma načrtovana tako, da se v njej počutimo prijetno. Tudi prodajni svetovalci sledijo temu načelu, saj vsakogar od njih odlikuje prijaznost, topel nasmeh in veselje do dela. Prav vsi zaposleni so tudi odlični aranžerji, ki s svojim vrhunskim delom doprinesejo h kakovosti prodajne storitve. V HIŠI DARIL stremijo k temu, da se bo vsak obdarjenec razveselil darila ter bo ob tem zadovoljen tudi tisti, ki mu ga poklanja.

V HIŠI DARIL se vseskozi trudijo upoštevati želje strank, ki potrebujejo kakršnokoli darilo, z namenom, da bo vsak obdarjenec darila kar najbolj vesel. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami, so tudi sami pripravili veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke HIŠA DARIL. V poslovalnici v Supernovi Mercator Nova Gorica so vam na voljo skodelice, smešne majice, kozmetika, brisače, specialni darilni izdelki, voščilnice, dekorativni in okrasni izdelki, darilni boni za najrazličnejša doživetja in druga zabavna darila.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.