Kibuba | Mercator Nova Gorica | Supernova

Kibuba, pustolovščina na obzorju – trgovina, v kateri boste opremo zase našli vsi gorski navdušenci, ljubitelji narave in svežega zraka! Naj sije sonce, piha veter ali pada dež, s Kibuba opremo bo vaš korak zanesljivejši.

Kibuba

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Kibuba je pustolovščina. In prava pustolovščina je šele na obzorju! Čaka vas v Supernovi Mercator Nova Gorica!

Kibuba vam ponuja puhovke, jakne, flise, hlače, aktivno športno perilo, majice in srajce, pokrivala, kape in rokavice ter druge dodatke. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi pohodniškimi čevlji, poletno in zimsko obutvijo, nogavicami in gamašami ter dodatki. Imajo tudi razne nahrbtnike, torbe in nepremočljive vreče ter rezervne dele. Pohodniška oprema pa zajema dereze, cepine, krplje, plazovno opremo, ledne vijake in turno opremo.

Odpravite se na naslednjo pustolovščino s Kibubo!

V trgovini s športno opremo Kibuba v Supernovi v Novi Gorici boste našli vse kar potrebujete za plezanje, kampiranje in popotništvo, kolesarstvo, pohodništvo in vse vaše ostale pustolovščine. Poleg tega pa imajo še očala in higienske pripomočke. Možen je tudi nakup darilnih bonov, na voljo so mesečne akcije, izdelki dneva, omogočajo pa tudi brezplačno vračilo izdelka. Če pa boste pridno zbirali Kibubine storže, boste lahko opravljali ugodne Kibubine kupčije, ki vam bodo prinesle ugodne popuste.

Kaj ima Kibuba za vas?

Trgovina s športno opremo Kibuba temelji na ekipi športnih navdušencev, ki se veselijo življenja, aktivnosti in pustolovščin. Vedno sledijo novostim glede sprememb na področju gorniške opreme in tehnologij, ki se uporabljajo pri proizvodnji opreme. Na podlagi bogatih lastnih izkušenj ter širokega tehničnega znanja vam bodo pomagali najti primeren kos športne opreme in to točno takega, kot ga potrebujete.

V njihovem timu najdete: nominacijo za zlati cepin, dva gorska vodnika, nekaj inštruktorjev plezanja, popotnike, dva inštruktorja soteskanja, dva doktorja znanosti, kvalificiranega gorskega reševalca, nekaj alpinističnih inštruktorjev, starše najmlajših pustolovcev, nekaj reševalcev s psi, enega vojaka, enega od 16 najboljših fotografov na svetu (v svoji kategoriji), 6. mesto na državnem tekmovanju v downhill spustu s kolesom. Zato lahko resnično zaupate njihovemu tehničnemu znanju.