Mercator | Mercator Nova Gorica | Supernova

Mercator ponuja kombinacije cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk vse do premium ponudbe. Z Mercatorjevo kartico Pika se vse še bolj splača, saj Mercator zveste kupce razveseljuje in preseneča z ugodnostmi in popusti.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana

Preverite premium ponudbo v Mercatorju v Supernovi Mercator Nova Gorica.

Veleprodaja je usmerjena na različne prodajne programe, to so market program, tehnični program in kmetijski repromateriali. Leta 2010 pa je Mercator, d.d. na izboru za evropsko poslovno nagrado European Business Award prejel častni trak za področje trajnostnega razvoja podjetja, na kar so še posebej ponosni, saj stremijo k delovanju, ki je okolju prijazno.

V Mercatorju se trudijo, da bi svojim kupcem ponudili najboljše udobje nakupovanja, zato so njihova vlaganja namenjena nadgradnji kakovosti za kupce. Mercator prispeva tudi k razvoju družbenega okolja in zato ohranja dolgoročno povezavo z dobavitelji ter tako njihovim blagovnim znamkam omogoča lokalni in regionalni razvoj. Mercator pa ponuja tudi lastne blagovne znamke: M minute, Ukusi mojega kraja, Bio zone, Moj dom in druge. Z Mercatorjevo kartico ugodnosti Pika pa zvesti kupci lahko koristijo še dodatne popuste in ugodnosti.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.