Baby Center | Mercator Nova Gorica | Supernova

OSEBNI PREVZEM

Oblačila, pripomočke in igrače za novorojenčke, dojenčke, mlanjše in starejše otroke ter vse za bodoče starše najdete v Baby Centru!

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Privoščite svojemu otroku srečno, varno in igrivo otroštvo s ponudniki otroških izdelkov v Supernovi Mercator Nova Gorica.

V Baby Centru spodbujajo kreativen in zdrav razvoj otrok, to pa zagotavljajo s svojimi kvalitetnimi storitvami. Svojim kupcem nudijo odlično svetovanje ter celostno izbiro kakovostnih in varnih izdelkov, s katerimi želijo omogočiti poučno in zabavno igro za otroke vseh starosti ter srečno, varno in igrivo otroštvo. Ker začetki niso lahki, so pa še kako pomembni tako za otroke kot starše, v Baby Centru nudijo staršem podporo, tudi za tiste malo težje začetke, saj z njimi rastemo, napredujemo in se učimo.

V Baby Centru v Supernovi Mercator Nova Gorica boste našli vozičke, avto sedeže, vse za šport in gibanje, najrazličnejše igrače, obutev in oblačila, pohištvo za otroško sobo ter vse za previjanje, hranjenje in nego dojenčka. V Baby Centru ponudbo sestavljajo izdelki priznanih blagovnih znamk kot so Cool Club, S.Oliver, Original Marines, Lucky Kiddo, Color Kids, Clar, Maxi Cosi, Britax Römer, Nania in druge. Ne spreglejte tudi stalnega 10% popusta za člane kluba ugodnosti NAŠ PLUSEK ter različnih otroških natečajev in dogodkov za bodoče starše, ki jih Baby Center prireja v sodelovanju s strokovnjaki iz dotičnega področja.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. 

Novice
Brezplačno
NOSEČKA – knjižica nasvetov in ugodnosti za bodoče mamice in starše v pričakovanju
4. oktober 2022

Pričakovanje novega družinskega člana je čarobni čas in edinstvena izkušnja vseh bodočih staršev. Je tudi čas, ko se vam porodi cela vrsta vprašanj. V želji, da se pri izboru izdelkov, ki jih potrebujete za svojega novorojenčka, počutite samozavestno, smo za vas pripravili knjižico s številnimi kuponi ugodnosti in jo obogatili s praktičnimi nasveti in vodiči za to nežno obdobje.

Fantastična knjižica je na voljo brezplačno na spletni strani trgovine Baby Center

Želimo vam veliko nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi!

Vaš Baby Center