Loterija Slovenije | Mercator Nova Gorica | Supernova

Loterija Slovenija je največji prireditelj klasičnih iger na srečo v Sloveniji, med katerimi je vsekakor najbolj znana in priljubljena igra Loto. Dobitke izplačujejo takoj in v enkratnem znesku.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Poskusite svojo srečo pri Loteriji Slovenije v Supernovi Mercator Nova Gorica.

Pri Loteriji Slovenije v Supernovi Mercator Nova Gorica lahko igrate razne igre na srečo, kot so Loto, Euro Jackpot, Vikinglotto, 3x3, TikiTaka ter razne hip igre. Na voljo pa so tudi različne srečke, na katerih je možnih več dobitkov: Mega Huda Renta, Huda Renta, Zlata, Velikonočka, Paralimpijka, Novoletka, Astroskop, Čarobnice, Legende, Orientalka, hitrih 300€.

Dobitki v vrednosti do vključno 299,99 € so neobdavčeni, tisti v vrednosti 300 € ali več pa so skladno z Zakonom o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo obdavčeni s 15% davkom, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni potrebno prijaviti v napoved za odmero dohodnine. Loterija Slovenije izplačuje obdavčene dobitke izključno na transakcijski račun, medtem, ko je najvišje možno izplačilo neobdavčenih vezanih dobitkov v gotovini 420 €, vsa izplačila pa so možna na glavni blagajni Loterije Slovenije. 

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.