NKD | Mercator Nova Gorica | Supernova

»Čudovito. Prihranim. Lepše živim.« NKD želi, da njihovi kupci v svoji NKD vrečki najdejo same lepe stvari: visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala ter praktične izdelke za vaš dom.

NKD

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

V NKD trgovini vas čakajo visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala ter praktični izdelki za vaš dom!

V poslovalnici NKD V Supernovi Mercator Nova Gorica so vam na voljo aktualne kolekcije oblačil ter gospodinjski pripomočki in razni dodatki za dom. NKD pričenja svoje sodelovanje s Top modelom Bailey Nortje, ki je na področju mode aktivna že 14 let. Skupaj bodo odkrivali nove modne trende s kampanjo "NKD – Selected by topmodel Bailey", ki vam bo vedno znova ponujala zanimive namige in trike iz sveta mode.

Trgovina NKD v Nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici se v pritličju centra razprostira čez več kot 300m², kjer lahko kupci izbirajo med pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino ter dekoracijo svojega doma. V NKD lahko kupujete modno in ugodno.

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.