Kopitarna Sevnica | Mercator Nova Gorica | Supernova

Ljudje vseh generacij imajo radi modno in športno obutev, ki je primerna za raznorazne dogodke. S čevlji Kopitarne Sevnica boste občutili kakovost in udobje.

Kopitarna Sevnica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Poiščite kvalitetno obutev v kateri se boste počutili najbolj udobno v Kopitarni Sevnica v Supernovi Mercator Nova Gorica!

Njihovo poslanstvo je ustvariti obutev, ob nošenju katere se bodo stranke počutile dobro in udobno. Zaradi izredne kvalitete materialov in prefinjene izdelave, je obutev Kopitarne kot nalašč tudi za uporabo pri delu. Za to so zaslužni certifikati kakovosti in ustreznosti, ki so dodeljeni večini njihovim modelom obutve. Tudi v nadaljnje bodo usmerjali svoj razvoj v ta cilj.

V Kopitarni Sevnica, ki se nahaja v pritličju Supernove v Novi Gorici bodo ljudje vseh generacij, ki imajo radi modno in športno obutev, našli zase kvalitetno in udobno obutev, ki je primerna za raznorazne dogodke. Kopitarna je pridobila patentne pravice za anatomski podplat iz lesa za cokle z elastičnim pregibom v območju podplatne blazinice. Ker si vaše noge zaslužijo najboljše, jim privoščite čevlje Kopitarne Sevnica, ki uporablja najkakovostnejši les, ki diha, vpija vlago in je odličen toplotni izolator. 

Sto let razvoja, ki se čuti na vsakem koraku.

Ob koncu 19. stoletja je nemška družina Winkle realizirala svojo poslovno idejo in razširila svoje poslovne aktivnosti tudi na področju Slovenije. Tako so leta 1886 v Sevnici ustanovili podjetje za proizvodnjo čevljarskih kopit, k čemur pa so pripomogli tudi bližnji gozdovi, saj so čevljarska kopita izdelovali iz lesa. Danes pa postopek izdelave kopit poteka po sodobnih postopkih in z napredno tehnologijo.

Postopoma so razširili svojo ponudbo, proizvodnja pa je temeljila na izdelavi obutve iz naravnih materialov kot so les, pluta in usnje. Njihovo obutev odlikuje modno in vsakdanje oblikovanje, kar je primerno za različne potrebe in namene. Kopitarna Sevnica izdeluje predvsem hišno obutev, cokle, zaščitno poklicno obutev, udobno obutev ter ročno izdelano obutev, to so predvsem razni natikači, copati, sandali in klasični čevlji.