SIMPLE | Mercator Nova Gorica | Supernova

Urejeni lasje so gotovo ena izmed stvari, ki se dotaknejo vsakega posameznika, zato v frizerskih salonih Simple sledijo filozofiji kakovostnih storitev za dostopno ceno.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Frizerski salon SIMPLE v Supernovi Mercator Nova Gorica je odprt vse dni v tednu, zato vaša pričeska nikoli ne bo imela slabega dneva!

Kolektiv je mlad in vedno sledi najnovejšim modnim trendom, poln energije in svežih idej ter željan novega znanja, katerega rezultat so vrhunske pričeske. Svoje znanje redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih in so redno prisotni tudi na različnih modnih dogajanjih kot so modne revije, predstavitve, snemanja, seminarji. Ustvarili so tudi svojo kolekcijo pričesk SIMPLE collection 2017/2018 CITY, za katero so dobili inspiracijo v mestu, njegovi energiji in raznolikosti trendov.

Njihov cilj so pričeske za vsakogar, ki so nosljive in se lahko prilagodijo potrebam posameznika. Poleg striženja ponujajo tudi brivske storitve, torej urejanje brade in brkov ter britje brade. Pri svojem delu pa uporabljajo le vrhunske proizvode za lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, med njimi Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, Davines, ki negujejo lase in lasišče. Če se boste prepustili frizerjem SIMPLE, bo vaša pričeska vedno brezhibna.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.