Optika Clarus | Mercator Nova Gorica | Supernova

Optika Clarus je s 23 poslovalnicami po državi največja veriga optik v Sloveniji. Je sinonim za celostno storitev maksimalne kakovosti in široko možnost izbire za še tako zahtevne okuse.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Popusti
Do -50%
Totalna razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus
Velja do: 7. september 2024

Ujemite sončna očala po znižani ceni na TOTALNI RAZPRODAJI sončnih očal do – 50 %. Znižali smo več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk: Police, Guess, Carolina Herrera, Calvin Klein, Escada, Tous in še več kot 100 drugih blagovnih znamk.

Več o akciji >

V Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica vas čakajo posebne ugodnosti!

V poslovalnici Optike Clarus v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica boste deležni strokovnega svetovanja glede stekel in kontaktnih leč ter pomoči pri izbiri novega okvirja. Najprej boste v ambulanti opravili okulistični pregled, v primeru sumljivega opažanja nenormalnega stanja očesa pa vas bo optometrist napotil na podrobnejši pregled k oftalmologu. Nato pa boste lahko izbirali v zares obsežni ponudbi korekcijskih okvirjev, sončnih, športnih in otroških očal ter kakovostne in originalne kontaktne leče, priznanih proizvajalcev, med njimi Johnson & Johnson, Carl Zeiss, Alcon, Menicon in Clearlab.

Vsaka očala so skrbno izdelana in prilagojena za posamezno stranko, kar je doseženo z najsodobnejšimi brusilnimi stroji, ki omogočajo precizno 100 % natančno brušenje stekel za očala s 3D tehnologijo in optimalno prileganje okvirju za očala. V poslovalnici Optike Clarus v Supernovi Mercator Nova Gorica vam pogosto nudijo tudi do 50% popusta na izbrana sončna očala in korekcijske okvirje. Preverite tudi sami in izberite očala po svojem okusu!

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.