KiK | Mercator Nova Gorica | Supernova

Prodajno ponudbo obsega kvaliteten in konkurenčen tekstil za celotno družino. Namenjen je posebno varčnim in pametnim kupcem, saj se pri nas lahko vsakdo za manj kot 30 € obleče od glave do pete.

KiK

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

V trgovini Kik v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica boste našli vse, kar vaša družina potrebuje doma!

V trgovini Kik v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica lahko kupite praktično opremo za kuhinjo in jedilnico: kuhinjsko posodo, jedilni pribor in privlačne keramične posode. Poleg pohištva in opreme za dnevno sobo, kuhinjo ali kopalnico, Kik ponuja tudi zanimiv izbor okraskov za hišno okolico, kjer najdete tudi opremo za vrt in dvorišče. Kik vam ponuja možnost, da na enem mestu opremite dom in oblečete celotno družino z izborom iz raznovrstne Kik-ove ponudbe. 

V trgovini Kik v Nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici lahko v ponudbi najdete tudi sezonski dekor za dom s tematiko aktualnih praznikov. Kik bo zagotovo postal najbolj priljubljeno nakupovalno mesto za družinske nakupe, saj je njihova prodajna ponudba resnično ugodna. 

Kik vam zagotavlja najboljše družinsko nakupovanje

Trgovina Kik je namenjena izredno varčnim in pametnim kupcem, saj so cene zelo ugodne, oblačila za vso družino pa kakovostna in konkurenčna drugim ponudnikom. Moška in ženska kolekcija zajemata zelo različne modne sloge, od elegantnega do jeans, našli pa boste tudi spodnje perilo in sezonske čevlje.

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši člani družine, saj oblačila v ponudbi segajo od najmanjših velikosti za dojenčke do večjih velikosti za otroke in najstnike. Za dojenčke in otroke je na voljo tudi široka izbira igrač, nadobudni šolarji pa si lahko izberejo nove pripomočke za učenje na oddelku šolskih potrebščin. V Kiku je na voljo tudi najrazličnejša oprema za dom, s katero boste lahko opremili svoj dom s cenovno dostopnimi in učinkovitimi detajli in privlačnimi okraski.