Deichmann | Mercator Nova Gorica | Supernova

V Deichmannu nudijo veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške in otroke. Z vsako kolekcijo sledijo modnim trendom, ki so prisotni v velikih modnih metropolah in jih uspešno prenašajo na prodajne police.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Poiščite nov par obutve po zadnji modi v Supernovi!

V Deichmannovi poslovalnici v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica boste našli ustrezno obutev za vsako priložnost in za vsak okus. Ponudba zajema vse od elegantnih čevljev do športne obutve. Ne glede na vaše zahteve, potrebe in želje, vam bodo usposobljeni in ustrežljivi prodajalci vedno priskočili na pomoč, da boste zagotovo iz trgovine odšli zadovoljni s svojo izbiro in nakupom.

Ženske lahko izbirajo med vrhunskimi znamkami kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moške navdušuje Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah znamk Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Športni navdušenci pa imajo na voljo Adidas, Adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek in mnoge druge priznane blagovne znamke.
 

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.