OBI | Mercator Nova Gorica | Supernova

OBI je ena izmed evropskih vodilnih trgovin za dom in gradnjo, ki šteje že več 530 OBI trgovskih centrov z vrtnimi centri. V OBI poslovalnici v Supernovi, kjer vas bo pričakal širok nabor izdelkov, navdih in pomoč svetovalcev!

OBI

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Po rezultatih statističnih raziskav v Nemčiji, spada OBI z 98% med najbolj znane trgovine za dom in gradnjo.

V OBI poslovalnici v Supernovi Mercator Nova Gorica boste našli ideje in material za prenovo vašega doma. Prenovite kuhinjo ali celotno stanovanje, saj boste vse potrebno dobili na oddelku gradnja in prenova, z barvami in dekoracijo boste lahko uredili kateri koli prostor, vrt, teraso ali balkon, lahko z OBI-jem spremenite v vaš najljubši kotiček. Ponujajo vse za kopalnice in wellness, dobili pa boste tudi praktične nasvete za varčevanje z energijo, ogrevanje in klimatizacijo ter izbrali različno razsvetljavo in talne obloge.

V OBI-ju najdete le kvalitetne izdelke najrazličnejših priznanih blagovnih znamk: Philips, Bosch, Vileda, Grohe, Alpina, Henkel, Leifheit, Plantella in druge. OBI ponuja svojim kupcem tudi storitve, kot so zavijanje blaga, OBI darilna kartica, izris kopalnice, center za mešanje barv, dostava blaga, nakup in montaža klime, najem orodja, drive-in, razrez lesa ter kartično poslovanje.

V OBI-ju vas bo pričakal širok nabor izdelkov, navdih in pomoč usposobljenih svetovalcev!

OBI je vodilna trgovina za dom in gradnjo v Nemčiji, kjer ima več kot 350 trgovskih centrov in več kot 270 v ostali Evropi. V mednarodni skupnosti po celi Evropi je trenutno že več kot 630 OBI trgovskih centrov z vrtnimi centri. Celotna skupina OBI z okrog 45.500 zaposlenimi je v letu 2014 ustvarila za 6,7 milijard EUR skupnega prometa.

Širitev OBI trgovske mreže se bo v naslednjih letih osredotočila na Evropo, kjer se bodo potegovali za prvo mesto med vsemi trgovinami za dom in gradnjo. Prodajne površine so se od prve ustanovitve in otvoritve OBI trgovskega centra, leta 1970 v Hamburgu v Nemčiji, od površine 870 m² povečale na površino večjo od 10.000 m². Skupna prodajna površina OBI trgovskih in vrtnih centrov sedaj znaša več kot 4,3 milijonov m².