SportsDirect | Mercator Nova Gorica | Supernova

SportsDirect je ena izmed največjih verig športnih trgovin, saj ima pod svojim okriljem 500 poslovalnic. Obsežna športna prodajna ponudba je namenjena celotni družini.

SportsDirect

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Opremite z najbolj kakovostno športno opremo priznanih blagovnih znamk v SportsDirect v Supenovi Mercator Nova Gorica.

V poslovalnici SportsDirect v Supernovi v Novi Gorici boste našli vse vodilne in visoko kakovostne blagovne znamke na področju športa: Adidas, Nike, Puma, Calvin Klein Preformance, Converse, Eastern Mountain Sports, Gray Nicolls, Karrimor, Salomon in druge. Ponudba pa zajema tudi outlet kolekcije po ugodnih cenah, nakupujete lahko za moške, ženske in otroke za katerikoli šport. 

V SportsDirekt v Supernovi boste našli vse za aerobiko, ameriški nogomet, atletiko, badminton, baseball, košarko, balinanje, boks, kampiranje, plezanje, kriket, kolesarjenje, ples, pikado, jahanje, ribolov, fitnes in trening, nogomet, golf, hokej, borilne veščine, motokros, racquetball, ragbi, tek, smučanje, snooker in biljard, squash, plavanje, namizni tenis, tenis, odbojko, vodne športe, jogo in športno prehrano.

Vse za šport v SportsDirect

Sports Direct International plc, je podjetje ustanovljeno leta 1982, in je danes največji prodajalec športnih izdelkov v Veliki Britaniji. Ima raznoliko ponudbo športnih, fitnes, modnih in življenjskih potrebščin svetovnih blagovnih znamk. Strategija skupine je vlaganje v ključne blagovne znamke, saj želijo še izboljšati svojo ponudbo, da bi dosegli nove ravni odličnosti v večnamenski ponudbi, ki jo ponuja raznolikim strankam.

Njihov cilj je postati mednarodni vodilni trgovec na področju športa in življenjskega sloga, to pa nameravajo doseči na način, da svojim strankam ponujajo neprekosljivo ponudbo vodilnih blagovnih znamk visoke kakovosti. Skupina je mednarodno prepoznavna, saj ima svoje poslovalnice prisotne na globalnem trgu.