Pepco | Mercator Nova Gorica | Supernova

Pepco trgovine vsak mesec obišče več kot 6 milijonov strank, ki kupujejo oblačila za vso družino in gospodinjske izdelke po najnižjih cenah. Njihove vrednote so napredek, sodelovanje, iskrenost, spoštovanje in navdušenje.

Pepco

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Otroci
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Otroci

Pepco v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica je trgovina z gospodinjskimi izdelki in oblačili po najnižjih cenah

Trgovina Pepco ponuja vse kar potrebuje vaša družina - v pestri ponudbi izdelkov boste našli oblačila za odrasle in otroke, opremo za dom ter razne sezonske izdelke za okrasitev vašega doma v duhu aktualnih praznikov, ne manjkajo pa niti posode in cvetlični lončki za balkon in teraso. Na voljo so tudi različne igrače za mlajše in starejše otroke ter številne ideje za preživljanje časa skupaj z družino. Ponudba za štiri tačke pa zajema pester izbor igrač, dodatkov in drugih izdelkov za pse in mačke.

V Pepcu svojim kupcem ponujajo tudi različne storitve, ki dopolnjujejo njihovo nakupovalno izkušnjo. V vsaki trgovini Pepco je na voljo zbiralnik za rabljene baterije, ki jih kasneje dostavijo specializiranim podjetjem, ki so zadolžena za njihovo recikliranje in varno odstranjevanje. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 30 dnizamenjate ali pa v sklopu jamstva dobite vrnjen denar za polno ceno, ki je natisnjen na računu. Zato je Pepco vedno najbolj varna in tudi najboljša izbira!

PEPCO ponuja izdelke za dom in družino

PEPCO je evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah ter najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. PEPCOV cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na zaposlene, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

V PEPCU se zavedajo vpliva lastnega razvoja tudi na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevajo, da v vseh izvedenih aktivnostih dosegajo določena pričakovanja in izpolnjujejo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Stremijo k izboljšanju kakovosti življenja tako zaposlenih, kot strank in lokalnih skupnosti, ter uvajajo spremembe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.