T-2 | Mercator Nova Gorica | Supernova

Prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri sklepanju naročniškega razmerja za storitve T-2 in urejanju potrebne dokumentacije, obiskovalci pa lahko naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali celo zamenjate opremo. Na voljo je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov.

T-2

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izberite si svoj paket pri T-2 v Supernovi Mercator Nova Gorica.

Povežite najsodobnejše telekomunikacijske storitve v paket in izkoristite prednosti paketne ponudbe. Paketi ponujajo širok nabor nadgradenj in edinstvene storitve za vsakega posameznika. Prednosti T-2 paketov so predvsem izjemno visoke hitrosti prenosa interneta, tudi do 500/100 Mbit/s, prostor v oblaku z možnostjo urejanja T-2 storitev, poenoten uporabniški vmesnik s časovnim zamikom ter širok nabor nadgradenj za posamezne storitve.

Prijazni svetovalci pri T-2 v Supernovi Mercator Nova Gorica vam bodo pomagali pri sklepanju naročniškega razmerja za storitve T-2 in urejanju potrebne dokumentacije, obiskovalci pa lahko naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali celo zamenjate opremo. Na voljo je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov. Izberite svoj oranžni ali prilagodljivi paket in obenem ne spreglejte ugodnosti za upokojence, obstoječe naročnike, za gluhe in naglušne ter slepe in slabovidne. 

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.