Tom Tailor Outlet | Mercator Nova Gorica | Supernova

V trgovini Tom Tailor Outlet lahko izbirate med ponudbo modnih znamk Tom Tailor, Tom Tailor Denim in Tom Tailor Kids – privlačna in pestra ponudba za vso družino. In najpomembnejši podatek: tukaj boste kupovali s popusti do kar 70%, in to vse leto.

Tom Tailor Outlet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Obiščite Outlet trgovino Tom Tailor in si privoščite modna, kakovostna in udobna oblačila po izjemno ugodnih cenah!

V poslovalnici TOM TAILOR OUTLET so zbrane vse kolekcije oblačil preteklih sezon. Oblačila ne pripadajo aktualni sezoni, zato so na voljo tudi po znižanih cenah. Ker pa so modeli njihovih oblačil klasični in narejeni iz najbolj kakovostnih materialov, postanejo nepogrešljivi kosi vsake garderobe. 

Trgovina TOM TAILOR OUTLET v Nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici se v pritličju centra razprostira čez več kot 200 m², kjer lahko kupci izbirajo med pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino. Skozi vse leto nudijo visoke popuste na izbrane izdelke, tudi v višini do 70%. V poslovalnici je mogoče tudi plačevati z darilno kartico Supernova.

Klasični modni kosi so večni, zato TOM TAILOR prisega na kvaliteto svojih oblačil.

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visoko kakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podlegajo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Tom Tailor Man Casual je primerna za mladega, ali pa tistega, ki se počuti mlad, športnega moškega, ki obožuje življenje. Tom Tailor Woman Casual je ustvarjena za mladostno, uspešno in neodvisno žensko. Najmanjšim modnim navdušencem pa je namenjena kolekcija Tom Tailor Kids. Tom Tailor modni dodatki pa zajema torbe, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kolekcijo za kopanje.