Lekarna Majske poljane | Mercator Nova Gorica | Supernova

Lekarna Majske poljane v Supernovi je del verige Goriških lekarn. Osebje vam je na razpolago za prijazen nasvet in strokovno razlago.

Lekarna Majske poljane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota Ostalo

Lekarna Majske poljane v Supernovi Mercator Nova Gorica ponuja tudi lastna naravna zdravila za samozdravljenje!

Goriška Lekarna ima status učnega zavoda, kjer je organizirana tudi mentorska služba za usposabljanje pripravnikov na vseh stopnjah šolanja na področju farmacije. V zavodu tudi pripravljajo in kontrolirajo kakovost njihovih galenskih in ostalih zahtevnejših magistralnih pripravkov. Lekarna izdaja lastne naravne galenske izdelke in homeopatska zdravila, pri uporabi katerih pacientom svetujejo farmacevti z opravljenim strokovnim izpitom iz homeopatije.

V Galenskem laboratoriju izdelujejo preko 150 izdelkov, ki so namenjeni samozdravljenju. Prevladujejo zdravila rastlinskega izvora, izdelana po predpisih farmakopej in tradicionalnih recepturah po načrtovanih tehnoloških postopkih, kot so sirupi z rastlinskimi izvlečki, zdravilni čaji, mazila in kreme, peroralni praški, svečke, vaginalne globule in drugo. Vsa navedena zdravila so na voljo v Lekarni Majske poljane v Supernovi Mercator Nova Gorica, kjer boste deležni tudi strokovnega svetovanja in navodil za uporabo zdravila.

Goriška Lekarna z zdravili preskrbuje prebivalstvo ter zdravstvene zavode in druge organizacije.

Poleg primarne lekarniške dejavnosti Goriška Lekarna izvaja splošno preskrbo prebivalstva in zdravstvenih ustanov z zdravilnimi sredstvi in sredstvi za nego, medicinskimi pripomočki, s prehranskimi izdelki in dopolnili ter poleg tega izdaja še veterinarska zdravila. Zaradi tega predstavljajo zelo pomemben vir najsodobnejših spoznanj o zdravilih, zdravljenju in ohranjanju zdravja.

Strokovnjaki na področju farmacije v Goriški Lekarni tudi svetujejo pri predpisovanju in uporabi zdravil. Sodelujejo v sistemu za preprečevanje neželenih učinkov zdravil in se usposabljajo glede varnosti zdravil in ukrepanja za varno in primerno upravljanje z zdravili in posledično zmanjševanje tveganja. Zato znajo tudi ustrezno ukrepati ob sumu na neželeni učinek povezan z jemanjem zdravila, ki ga je pacient opisal.