Bags&More | Mercator Nova Gorica | Supernova

Bogata ponudba ženskih torbic, potovalnega programa, potovalnih in modnih dodatkov lastne blagovne znamke La Mans, Travel&More, ter ostalih svetovno priznanih blagovnih znamk.

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Popusti
-20%
Mega popusti na torbice v Bags&More
Velja do: 26. april 2024

Vse torbice -20%, tudi že znižane.

Pomlad prinese željo, da prevetrimo garderobo, nerabljene obleke in dodatke odstranimo in se nagradimo z bombončki iz novih kolekcij. V Bags&More redno dopolnjujejo ponudbo torbic, ki je zdaj zares barvita in privlačna. Prava paša za oči!

Na osnovi nove torbice zgradite svoj pomladni stil – in to zelo ugodno: v Bags&More do 26. 4. 2024 nakupujete torbice z najmanj 20% popusta. Velja pa še dodatni 20% popust na pretekle, že znižane ženske torbice in nahrbtnike, ki jih dobite kar do 70% ugodneje. Čas je, da izberete novo modno sopotnico!

Akcija velja od 17. 4. do 26. 4. 2024 na vse torbice in modne nahrbtnike, razen na Anekke in Desigual pomlad/poletje 2024. Dodatni popust se obračuna na blagajni ob nakupu nad 20 €.

 

 

2+1 GRATIS
Mesec potovalnih avantur v Bags&More
Velja do: 30. april 2024

Spomladi se prebuja narava, pa tudi želja po potovanjih in raziskovanjih novih kotičkov blizu in daleč. Dopust v poznanem kampu ali let na drugi konec sveta – oba načina počitnikovanja zaznamuje pomemben pripomoček: potovalni kovčki!

Izberite kakovostne kovčke v Bags&More in izkoristite aprilsko akcijo 2+1 gratis na vse modele znamk Travel&More, Roncato in Eastpak. Kot brezplačen se odšteje najcenejši od 3 izbranih kovčkov.

Pospravite svojo prtljago na varno in izkoristite ugodnosti. Zagotovo boste v bogatem izboru barv, modelov in velikosti našli prave kovčke zase.

Akcija velja od 2. 4. do 30. 4. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Popust se odšteje ob plačilu.

Največja ponudba potovalne in modne galanterije, darilnega programa in še mnogo več v Supernovi Mercator Nova Gorica!

Podjetje je generalni uvoznik in distributer številnih priznanih blagovnih znamk kot so Roncato, Eastpak, Picard, Fiorelli, Valentino, Nici, Pilot, Edding, Jolly, Fila. Poleg naštetih pa se najdejo tudi znamke Esprit, Desigual, Zwei, Gabol, Nike, Adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Totto, Anekke, s.Oliver in številne druge. Podjetje kreira tudi lastne prodajne linije Travel & more, Fashion & more, Umbrella & more, Wallet & more, Bottle & more in Rucksack Only.  

V prodajni ponudbi galanterij Bags&More, boste našli kovčke, potovalke, kozmetične kovčke in vse potrebno za potovanja: torbice, denarnice, pasovi, dežniki in pa tudi šolske torbe ter peresnice. V poslovalnici Bags&More v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica pa so konstantno na voljo tudi razne akcije in ugodnosti ter sezonski popusti.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.