The Athlete's Foot | Mercator Nova Gorica | Supernova

The Athlete's Foot je globalna veriga športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo.
OSEBNI PREVZEM

The Athlete's Foot

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev

Izberite svojo športno obutev iz nove kolekcije, ki jo ponuja The Athlete's Foot v Supernovi Mercator Nova Gorica.

Pri The Athlete's Foot najdete svetovno priznane znamke kot so Puma, Sneaky, Asics, Colmar, adidas, Vans, Reebok, BOO, Saucony, Bjorn Borg in druge. Najnovejše barve najboljših športnih čevljev, ekskluzivne kolekcije in nove blagovne znamke, ki bodo dodale piko na i vašemu izgledu, najdete pri The Athlete's Foot v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica in pole tega izberete še modne kose oblačil. 

Kolekcija Adidas, ki obsega modne linije, kot so Superstar, Falcon, Nite Jogger, Gazelle, Stan Smith, Continental. Deerupt in Adilette vam omogoča različne moderne modne sloge za vse priložnosti in veselo preživljanje časa v prostem času ali športnih aktivnostih. Jutranji tek v parku, popoldanski sprehod po mestu, druženje v nakupovalnem centru ali zabava ob posebni priložnosti, najprimernejšo obutev za katerikoli namen boste našli v The Athlete's Foot. Nike pa je znan po svojih izstopajočih izdelkih, kot so Jordan, Air Force, Air Max 270 in Air Max 720, Tekno, Huarache, Vapormax in ostali.

Postanite športniki s stilom z The Athlete's Foot

Leta 1971 sta Robert in David Lando odprla prvo The Athlete’s Foot prodajalno v Pittsburghu, Pennsylvanija. To je bila v tistem času prva trgovina, specializirana za športno obutev v ZDA. Kasneje je postala prvi franšizer le-te, z več kot 200 prodajalnami do leta 1978. Danes so vodilna veriga prodajaln s trendovsko športno obutvijo in oblačili v 26 državah v 486 prodajalnah po svetu. Leta 2012 je Athlete’s Foot prešel pod okrilje podjetja Intersport Internacional Corp. (IIC), s sedežem v Švici. 

Prodajalne The Athlete’s Foot omogočajo tradicionalno in vznemirljivo nakupovalno izkušnjo zaradi katere se kupci radi vračajo. Njihovi kupci so aktivni, navdušeni nad digitalnimi tehnologijami, globalno usmerjeni in modno ozaveščeni. Zato je tudi ambient v njihovih prodajalnah temu primeren in tudi storitvame za katere poskrbijo člani ekipe, ki bodo z vami delili strast do športa in športnih izdelkov, poznavanje novih modnih trendov, sledijo enakim načelom. Pri The Athlete's Foot verjamejo, da svoje kupce spreminjajo v strastne športnike s stilom.