Monday | Mercator Nova Gorica | Supernova

Trgovina Monday vam ponuja moderno žensko kolekcijo in modne dodatke. Monday ženska je močna in samosvoja, tvega z drugačnimi kosi in kombinacijami.

Monday

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Preverite novo blagovno znamko na slovenskem trgu – trgovino z ženskimi oblačili in modnimi dodatki Monday!

Trgovina Monday pogosto izvaja zanimive nagradne igre s privlačnimi nagradami, na voljo pa imajo tudi darilne bone v vrednostih zaokroženih na 10€. Ponujajo možnosti SMS obveščanja o prihajajočih marketinških aktivnostih, na katere se lahko naročite, da ne boste spregledali posebnih ugodnosti. Opravljen nakup ni pogoj za pridobitev kartice ugodnosti Monday, dovolj je že pristopna izjava. Na kartici se bo vrednost vaših nakupov seštevala in ko boste dosegli določeno vsoto, se bo na vse vaše naslednje nakupe upošteval primeren popust. 

Da boste teden lahko začeli s stilom, bo poskrbela trgovina Monday. Vsak prvi ponedeljek v mesecu lahko uporabniki kartice ugodnosti v prodajalni Monday v Supernovi v Novi Gorici in v spletni trgovini Monday dobijo “ -10 % Monday popust”. Obiščite njihovo poslovalnico v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Nova Gorica in preverite, kaj vse vam ponuja nova blagovna znamka ženskih oblačil Monday!

Začnite teden v stilu s trgovino Monday! 

Podjetje BLS GROUP, d.o.o. je slovensko trgovsko podjetje, ki je našlo svoje mesto na slovenskem trgu z blagovno znamko Monday. V prihodnosti se nameravajo razširiti še na avstrijski, nemški in madžarski trg. S kolekcijami, ki so ustvarjene po zadnjih svetovnih modnih smernicah, želijo novo in v Sloveniji še dokaj nepoznano blagovno znamko Monday predstaviti in približati vsem ženskam, ki ljubijo modo in spremljajo aktualne modne trende, da najdejo svoj unikaten modni stil. 

Njihova kolekcija zajema sezoni jesen/zima in pomlad/poletje, med njimi pa lahko najdete hlače, jakne in plašče, krila, majice, jope, pajace in kombinezone, obleke, sakoje, srajce, jeans, puloverje, brezrokavnike in pa tudi čevlje ter modne dodatke, kot so šali, kape, rokavice, torbe, nakit, nogavice in pasovi. Vsi izdelki v ponudbi so na voljo po zelo dostopnih cenah, zato vaša denarnica ne bo trpela tudi, če boste ostali v koraku z modo.