A1 | Mercator Nova Gorica | Supernova

Odlične cene in najnovejši modeli mobilnih telefonov, najboljše cene zasebnih in poslovnih storitev, pogoste akcije in super signal so tisto, zaradi česar je A1 eden najboljših zasebnih mobilnih operaterjev v Sloveniji.

A1

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Ostanite povezani z A1 v Supernovi Mercator Nova Gorica!

Pri A1 zagotavljajo najhitrejše mobilno omrežje 4G/LTE za kar 98 % slovenskega prebivalstva. Fiksno internetno omrežje DSL je razširjeno po celotni Sloveniji, izjemno hitro optično omrežje pa uporabljajo v kar 175.000 slovenskih domovih. Pri A1 ponujajo različne naročniške in predplačniške mobilne pakete, storitve v tujini in razne dodatne storitve. Izbirate lahko tudi med najnovejšimi mobilnimi aparati, za katere vam nudijo odplačevanje na obroke. Na voljo pa so tudi TV paketi in dodatne televizijske storitve in programske rešitve.

A1 v Supernovi Mercator Nova Gorica v ponudbi zajema mobilne aparate Android in iPhone, tablične računalnike in dodatke za telefone. Ob nakupu mobilnega, fiksnega ali Smart Home interneta, vam ponujajo tudi možnost zaščite za spletno varnost, da boste lahko vedno brezskrbno brskali po internetu. Različni TV paketi pa vam ponujajo možnost mobilne ali fiksne televizije, obsežne programske sklope, možnost časovnega zamika in druge dodatne TV rešitve.

Pri A1 vas čakajo edinstvena doživetja v digitalnem svetu

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v državi. Na trgu je prisoten že od leta 1999, takrat je na slovenski trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater. S 700.000 zvestimi uporabniki v Sloveniji, na trgu ohranjajo svojo vodilno pozicijo že vrsto let. A1 Slovenija konstantno razvija nove napredne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov tako, da se lahko ti povezujejo v vseh trenutkih svojega življenja.

A1 Slovenija je v celoti last mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group. Predstavlja pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah in več kot 17.500 zaposlenimi, od teh 500 v Sloveniji. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, ki je tretji največji ponudnik brezžičnih storitev v svetovnem merilu.